Financiële administratie voor ondernemers

Het is voor u, als ondernemer, erg belangrijk om de financiële zaken goed op een rijtje te hebben staan. Jaarlijks krijgt u te maken met al dan niet verplichte financiële rapportages, maar ook voor uw eigen inzicht is dit een must. Daarnaast kan het juist insturen van de diverse belastingaangiftes veel van uw tijd en energie vragen. Benjamins & Steenbergen is gespecialiseerd in het uitvoeren van de financiële administratie voor particulieren. Ook op het gebied van belastingadvies kunt u bij ons terecht.

Zelf de administratie bijhouden of uitbesteden?

Veel ondernemers starten in eerste instantie met de financiële administratie in eigen beheer. Wanneer het bedrijf vervolgens groeit, vraagt dat om steeds meer tijd en energie, die u misschien wel liever in het bedrijf zelf wilt steken. In dat geval neemt Benjamins & Steenbergen het werk graag voor u uit handen. Wij verzorgen de financiële administratie voor particulieren op maat, waarbij onze zakelijke klantenkring met name bestaat uit mkb’ers en agrarische bedrijven.

Of u de administratie nu zelf wilt bijhouden of dat u dit liever aan ons wilt overlaten: aan u de keuze! Na de verwerking van de financiële administratie stellen wij de jaarrekening voor u op. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een periodieke of tussentijdse rapportage. Op deze manier behoudt u volledig inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.

Belastingaangiftes

Voor veel ondernemers is niet alleen het verzorgen van de financiële administratie en het opstellen van de jaarrekening een lastige en tijdrovende klus. Ook gaat er ook veel tijd zitten in het invullen en insturen van de verschillende belastingaangiftes, waar u als ondernemer zijnde mee te maken krijgt. Benjamins & Steenbergen heeft kundige belastingadviseurs in dienst en kan u helpen bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en/of vennootschapsbelasting. Ook voor de verwerking van loonheffingen bent u bij ons aan het juiste adres.