Financiële administratie voor starters

Voor startende ondernemers is het vaak lastig om de juiste route te vinden. Wat in ieder geval belangrijk is, is het hebben van een goed inzicht in de financiële situatie. Direct vanaf het begin. Als u als starter kiest voor het uitbesteden van uw financiële administratie, dan bent u ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes is geregeld. Benjamins & Steenbergen is specifiek gericht op het ondersteunen van starters. Wij verzorgen dan ook de financiële administratie voor starters tegen een scherp tarief.

De diensten specifiek voor startende ondernemers

Bij Benjamins & Steenbergen weten we dat het starten van een onderneming veel tijd en energie vraagt. Het opzetten van een financiële administratie is voor veel starters daarom extra lastig. Het is echter allerminst onbelangrijk! Om zakelijk succesvol te zijn, is het voeren van een goede administratie een must.

Zowel op het gebied van financiële administratie voor starters als voor bedrijfsadvisering op maat, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij u helpen de juiste bedrijfsvorm te kiezen en kunnen wij u adviseren over het opzetten van een deugdelijke en transparante administratie.

Dat kan in eigen beheer, maar wij nemen het werk ook graag voor u uit handen. Specifiek voor starters biedt Benjamins & Steenbergen de volgende diensten aan:

  • Het aanmelden van uw bedrijf bij de Belastingdienst.
  • Het opstellen van een ondernemingsplan.
  • Het uitbrengen van advies over de ondernemingsvorm.
  • Het opzetten van de financiële administratie.
  • Het opstellen van de begroting.
     

Neem nu contact met ons op!

Bent u een startende ondernemer en heeft u vragen over de financiële administratie als starter? Neem dan nu contact op met Benjamins & Steenbergen! Wij hanteren een persoonlijke, doelgerichte aanpak, die gekenmerkt wordt door directe en korte lijnen. Wij zetten onze kennis en expertise graag om in een waardevol advies en een dienstverlening op maat. Informeer nu naar de mogelijkheden!