Salarisadministratie

In eigenlijk elk bedrijf dat personeel in dienst heeft, gaat er behoorlijk veel tijd zitten in het voeren van een adequate salarisadministratie. Het bijhouden en tijdig uitbetalen van de lonen is immers een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Veel ondernemers hebben echter niet zoveel kennis op dit gebied, en zij zouden hun tijd en energie graag in de onderneming zelf steken. Daarom biedt Benjamins & Steenbergen de mogelijkheid om de salarisadministratie voor u uit te voeren.

Onze diensten op het gebied van salarisadministratie

De salarisadministratie omvat verschillende onderdelen. Bij Benjamins & Steenbergen hebben we ons toegespitst op het verzorgen van deze administratie, waarbij de verschillende facetten aan bod kunnen komen. Zo verzorgen wij voor u:

  • De volledige salarisadministratie.
  • De salarisberekeningen.
  • Het opstellen van arbeidscontracten.
  • Het indienen van de aangiften loonheffingen.
  • Het beheer van de ziektemeldingen bij Arbodiensten en verzekeraars.

Op al uw vragen op dit gebied hebben wij een passend antwoord. Loonmutaties of het opstellen van loonstrookjes? Geen enkel probleem! Kiest u voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, dan kunt u rekenen op een optimale service.

Verzekerd van kennis en expertise

Omdat het uitvoeren van de salarisadministratie voor bedrijven tot de kerndiensten van Benjamins & Steenbergen behoort, bent u verzekerd van alle benodigde kennis en expertise op dit gebied. Dat kan u veel tijd besparen. Zo zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en cao’s, en hoeft u hier zelf minder tijd in te investeren. Die tijd kunt u nu steken in de bedrijfsvoering.

Onze werkwijze is persoonlijk en efficiënt. Wij houden van transparante, korte lijntjes en persoonlijk contact. Op deze manier is de salarisadministratie voor u, als ondernemer, altijd inzichtelijk. Heeft u vragen of behoefte aan advies op dit gebied, dan staat de deur van ons kantoor – dat is gevestigd in Hoogeveen – altijd open. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, contacteer ons dan direct!