Over Benjamins & Steenbergen

 

Benjamins & Steenbergen is een bureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van de financiële administratie van bedrijven en het geven van belastingadviezen op maat.

Het kantoor is gevestigd in Hoogeveen en is werkzaam voor bedrijven in de regio en in de provincie Drenthe. Mkb’ers, bedrijven uit de agrarische sector en stichtingen behoren tot het klantenbestand, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

De organisatie en werkwijze

Ons bedrijf is in de loop der jaren gegroeid, zowel kwalitatief als kwantitatief. Op dit moment zijn er zeven mensen werkzaam in het bedrijf, zodat onze klanten optimaal kunnen worden ondersteund op verschillende vlakken.

Onze dienstverlening is voornamelijk toegespitst op het verzorgen van de financiële administratie van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. De werkwijze die wij daarbij hanteren, kan worden gekarakteriseerd als zijnde transparant en direct. Wij houden van korte, directe lijnen en een persoonlijke aanpak, waardoor een snelle en goede dienstverlening kan worden gegarandeerd.

Bij Benjamins & Steenbergen investeren wij in de klant, maar ook in onszelf. Zo houden we onze kennis en expertise op peil door samenwerkingen met gerenommeerde externe specialisten. Ook zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

Voor particulieren en ondernemers in Hoogeveen en Drenthe

Ondernemers krijgen jaarlijks te maken met diverse financiële rapportages en vraagstukken omtrent het betalen van belasting. Hierin zijn wij gespecialiseerd, waarbij u de zekerheid heeft dat u altijd kunt beschikken over de benodigde financiële gegevens. En heeft u vragen, dan staat de deur altijd open.

Ook particulieren kunnen op dit gebied bij ons terecht. Een ingevulde aangifte inkomstenbelasting kunt u tegen een scherp tarief bij ons verkrijgen. Ook voor andere diensten op het gebied van financiële administratie en belastingadvies kunt u bij ons terecht.

Interesse? Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Onze diensten