Financiële begeleiding startende ondernemers

Startende ondernemers, ons land kan er niet genoeg van hebben. Ondernemerschap zorgt voor ontwikkeling. Voor u, als starter, komen er echter heel wat aandachtspunten op de agenda te staan. Hoe gaat u uw bedrijf in de markt zetten? Welke producten of diensten gaan het verschil maken? Hoe krijgt u de financiering voor uw ondernemingsplannen rond? En hoe gaat u de administratie verzorgen? Het zijn een hoop vragen, waarbij u wel wat ondersteuning kunt gebruiken. Benjamins & Steenbergen is een financieel en belastingadviesbureau, gevestigd in Hoogeveen, dat financiële begeleiding biedt voor startende ondernemers.

Wat doen wij voor startende ondernemers?

Financiële begeleiding voor startende ondernemers, wat is dat precies? Als starter komt u waarschijnlijk voor het eerst in aanraking met zaken als financiële administratie, salarisadministratie en het insturen van diverse belastingaangiftes. Op dit gebied gaat er een wereld voor u open. Wat u ook al snel zult merken, is dat u over wel erg veel kennis en expertise moet beschikken om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden. Op dit gebied zorgen wij voor financiële begeleiding voor startende ondernemers. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan ondersteuning bij het volgende:

  • De keuze voor de juiste ondernemingsvorm.
  • Aanmelding van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel en Belastingdienst.
  • Het opstellen van een goed ondernemingsplan.
  • Het inrichten van uw financiële administratie en/of salarisadministratie.
  • Het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen en tussentijdse rapportages.

Ons bedrijf

Benjamins & Steenbergen heeft haar kantoor in Hoogeveen, maar bedient een wijdere regio. Wij zijn werkzaam voor met name mkb’ers, agrarische bedrijven, stichtingen en particulieren in de provincie Drenthe. Onze specialisatie is het financieel begeleiden van startende ondernemers, zodat zij met hun vragen bij een vertrouwde professional terecht kunnen. Om uw beginnende onderneming succesvol te laten worden, zijn de eerste stappen immers het belangrijkste. Starters kiezen ook graag voor ons bedrijf door de scherpe tarieven die wij hanteren. Een goed advies tegen een eerlijke prijs! Interesse? Contacteer ons nu!