Het inrichten van uw administratie

Veel ondernemers hebben moeite om hun administratie in goede banen te leiden. Het inrichten van uw administratie, hoe doet u dat? Een deugdelijke en handzame administratie opstellen is een vak apart. De meeste ondernemers hebben dat niet of slechts ten dele geleerd. Zij beschikken over veel vakkennis over de branche waarin zij opereren. In dat geval is het aan te raden om een professioneel administratiekantoor in te schakelen voor het inrichten van uw administratie. Welkom bij Benjamins & Steenbergen!

Wij richten uw administratie op maat in

Bij Benjamins & Steenbergen hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd met financiële administraties en salarisadministraties van bedrijven. Administraties bestaan in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk om goed in kaart te brengen waaraan ú behoefte heeft en wat de eisen zijn. Bij het inrichten van uw administratie kunnen wij u van passend advies voorzien. Of u de administratie nu geheel in eigen beheer wilt houden, of dat u ervoor kiest om deze geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden.

Wat heeft u nodig voor een goede administratie?

Een financiële administratie zorgt voor overzicht van bonnetjes, facturen en ga zo maar door. Het administreren betreft onder andere:

  • Kasgelden (en kassabonnen).
  • Financiële aantekeningen (inkopen en verkopen).
  • Inkomende en uitgaande facturen.
  • Bankafschriften.
  • Zakelijke contracten en overeenkomsten.

Het belangrijkste onderdeel van het inrichten van een administratie die deugelijk en praktisch is, behelst het systeem dat u hiervoor hanteert. Benjamins & Steenbergen kan u op dit gebied van passend advies voorzien. Wij houden van een persoonlijke aanpak en bieden u dus een oplossing op maat.

Contacteer ons nu!

Heeft u als ondernemer ook te maken met het voeren van een administratie (ja, dat heeft u) én wilt u eigenlijk meer tijd besteden aan de core business van uw bedrijf? Neem dan nu contact op met Benjamins & Steenbergen en informeer naar de mogelijkheden!